ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΦΩΤΙΑ’’ ΠΗΡΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ!!-ΣΥΓΚΑΛΕΙ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!

2022-06-07

Φαίνεται ότι άναψε ''φωτιές'',  το δημοσίευμα εφημερίδας πανελλαδικής κυκλοφορίας σχετικά με την τύχη των Λουτροπόλεων και μαζί με αυτών και της Αλμωπίας!! , γεγονός που συζητήθηκε και προκάλεσε έντονες αντιπαραθέσεις και αποχωρήσεις από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Έτσι λοιπόν η Διοίκηση της επιχείρησης, συγκαλεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης, όπου μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος θα ενημερώσει τα μέλη για τα θέμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενδέχεται να συγκληθεί και έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου ή έκτακτη Γενική Συνέλευση της επιχείρησης της Λουτρόπολης, προκειμένου συζητηθεί διεξοδικά το θέμα και ληφθούν ανάλογες αποφάσεις.

Σε πρώτη φάση λοιπόν, συνεδριάζει ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΣ!! και πάλι το Δ.Σ της Λουτρόπολης, την Πέμπτη 9/6/2022. Δείτε σχετικά την πρόσκληση.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.», η οποία θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, την 9η Ιουνίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 10 του Π.Ν.Π 55/Α΄/11-3-2020, όπως ισχύει και με την 426 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Ενημέρωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για διάφορα θέματα που αφορούν την επιχείρηση από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου

  • Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. Έτους 2022
  • Εξέταση αρ. 654/02.06.2022 αίτησης Συλλόγου Νέων Λουτρακίου για παραχώρηση χώρου Φεστιβάλ
  • Λήψη απόφασης στα πλαίσια του Ν.4875/2021 (Ανώνυμη Εταιρία Ιαματικές Πηγές Ελλάδας).

Συζήτηση διάφορων άλλων θεμάτων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

07/6/2022