ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ... ΑΕΡΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2024-06-13

ΣΧΟΛΙΑ 2

Όχι δεν είναι φώτο από κάποιο δάσος, αλλά φώτο από την είσοδο της πόλης της Αριδαίας.!!

Αγανακτισμένοι κάτοικοι και χρήστες του πεζοδρομίου επί της οδού Λ. Ξενιτίδη (έναντι Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου) διαμαρτύρονται στην ιστοσελίδα μας για την κατάσταση που επικρατεί σ΄αυτό.

Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα καταγγέλουν, πέραν του περιπτέρου που υπάρχει και είναι για χρόνια κλειστό, αλλά και τα πλακάκια που έχουν... σηκωθεί από το έδαφος, υπάρχουν και τα μεγάλα κλαδιά από τα δένδρα , όσο και η βλάστηση που εξέχει από το οικόπεδο που φιλοξενούσε τα Τ.Ε.Α...

... τα οποία εμποδίζουν τη διέλευση των πεζών από το πεζοδρόμιο, δημιουργώντας μία αψίδα από κλαδιά κλπ βλάστηση, μη ξέροντας ο χρήστης του πεζοδρομίου, τι πρέπει να προσέξει: Τα εξέχοντα κλαδιά για να μην του βγάλουν τα μάτια, περπατώντας σκυφτός ή τα εξέχοντα πλακάκια στο έδαφος για να μην σκοντάψει και τραυματισθεί πέφτοντας!!

Είναι άραγε τόσο δύσκολο να κλαδευτούν τα κλαδιά και να καλλωπισθεί ο χώρος, καθόσον το σημείο είναι και ο... καθρέπτης της πόλης, αφού το πρώτο πράγμα που αντικρίζει ο επισκέπτης είναι αυτό το σημείο ...

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

13/6/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-06-13 20:32

Το Όνομά σας: ΓΓ

Μήνυμα: Η πόλη δείχνει εγκαταλειμμένη.. στο συγκεκριμένο σημείο έτυχα θαμώνας σε κατάστημα εστίασης και ήμουν αυτόπτης μάρτυρας Παρ ολίγον παρασυρσης ανηλίκων .Τα παιδάκια περπατούσαν επί του πεζοδρομίου και λογω των κλάδων που εμποδίζουν κατέβηκαν στο οδόστρωμα απροσεκτα , ευτυχώς η οδηγός κινούταν με χαμηλή ταχύτητα. Είναι πολλά τα σημεία που χρήζουν φροντίδα . Η αρμόδια αντιδημαρχεια πρέπει να λειτουργήσει καλύτερα,ο δήμαρχος θα πρέπει να ζητάει εξηγήσεις, αλίμονο αν θα πρέπει πρώτα να συμβεί κάτι η θα πρέπει να αναδείξει το θέμα ο τοπικός τύπος για να γίνει παρέμβαση.Ειπατε κ δήμαρχε ότι είσαστε έτοιμος για την επόμενη μέρα και δεν θα ζητήσετε περίοδο χάριτος (προσαρμογής) , μέχρι στιγμής αλλά δείχνετε.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-07-03 06:10

Το Όνομά σας: ΑΜ

Μήνυμα: Εκείνος ο δρόμος εγκαταλελειμμένος. Ο άλλος δρόμος που φτιάχνουν ήδη έχει προκαλέσει τροχαίο με στον σχεδιασμό του! Γιατί γιατί καλέ παιδιά έτσι. Μπορεί κάποιος να μας πει για πιο λόγο στένεψε τόσο πολύ ο δρόμος? Ήδη έχει γίνει το παρθενικό όπως ονομάστηκε ατύχημα σε αυτόν τον δρόμο πάλι καλά χωρίς θύματα ανθρώπινες ζωές. φανταστείτε τι έπεται. Νταλίκες με ή χωρίς συρόμενα, βυτία γάλακτος κλπ μεγάλου όγκου οχήματα όλα περνάνε από εκεί. Ποιο το σκεπτικό του σχεδιασμού του συγκεκριμένου δρόμου(τρόμου)?