ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ''ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ'' !!

2023-08-11

ΣΧΟΛΙΟ 1

Το παρακάτω πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα πριν μερικές ημέρες στο χώρο της Λουτρόπολης Αλμωπίας, στο οποίο μάλιστα εναπλάκη και η Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, ζευγάρι Ελλήνων που διαμένει στην Ολλανδία, επισκέφθηκε τη Λουτρόπολη για διακοπές, το οποίο χρησιμοποίησε την εξωτερική πισίνα, αφήνοντας τα ρούχα κλπ προσωπικά τους αντικείμενα μέσα στο ερμάριο, που υπάρχει για το σκοπό αυτό στο σημείο το οποίο και κλείδωσαν με το κλειδί που τους έδωσε ο αρμόδιος υπάλληλος.

Λίγη ώρα μετά, παρουσιάσθηκε στον υπάλληλο άτομο που δήλωσε φίλος του ζευγαριού ζητώντας το κλειδί, προκειμένου να πάρει από μέσα κάποια πράγματα!!

Όταν ύστερα από λίγη ώρα επέστρεψε το ζευγάρι, διαπίστωσαν σοκαρισμένοι, ότι μέσα από το ερμάριο έλειπαν προσωπικά τους αντικείμενα και συγκεκριμένα, τα κινητά τους τηλέφωνα, τα κλειδιά του οχήματός τους και το ποσό των 12.000,00 ευρώ!! που είχαν μέσα στις τσάντες τους, (10 χιλιάδες ο άνδρας και 2 χιλιάδες η γυναίκα).

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία πήγε στο χώρο, καθώς και κλειδαράς όπου άνοιξε το όχημά τους, ενώ από την επιχείρηση τους παραχωρήθηκε με έξοδα της, δωμάτιο σε ξενοδοχείο της περιοχής για τη διαμονή τους.

Τελικά και σύμφωνα με πληροφορίες μας, από τις κάμερες που υπήρχαν ταυτοποίηθηκαν οι ''υποτιθέμενοι'' δράστες, οι οποίοι υποστήριξαν ότι έκαναν πλάκα στο ζευγάρι, καθόσον ήταν γνωστοί τους!!

Τώρα εάν δοθεί συνέχεια στο θέμα εκ μέρους των θυμάτων, δεν το γνωρίζουμε…

11/8/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-08-13 13:45

Μήνυμα: ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ