ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΥ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ-ΣΥΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-04-06

Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι μία ακόμη επισήμανση των οδηγών που έγινε μέσω της ιστοσελίδας μας, βρήκε τη λύση της, έστω και μετά από καιρό!!

Αναφερόμαστε στην κατάσταση που επικρατούσε στην γέφυρα στην έξοδο της Αριδαίας από και προς Ανατολική Αλμωπία και στον αρμό διαστολής αυτής (γέφυρα), καθόσον όπως είχαν καταγγείλει οδηγοί στην ιστοσελίδα μας, πιθανώς λόγω παλαιότητας και χρήσης του οδοστρώματος ακριβώς επάνω και στο μέσο της γέφυρας...

... είχει... φαγωθεί η άσφαλτος πέριξ του αρμού διαστολής, με αποτέλεσμα να είχε δημιουργηθεί ανωμαλία στο οδόστρωμα και τα οχήματα να... ταλαιπωρούνται καταστρέφοντας ελαστικά και αμορτισέρ, περνώντας από το σημείο εκείνο (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Όπως μας ενημέρωσαν φίλοι οδηγοί, πριν μερικές ημέρες, η φθορά αποκαταστάθηκε με τη ρίψη άσφαλτου στο... φαγωμένο τμήμα πέριξ του αρμού επάνω στη γέφυρα, περιορίζοντας έστω και με αυτόν τον τρόπο τον κίνδυνο φθοράς των ελαστικών -και όχι μόνο - των οχημάτων ή ακόμη και πρόκλησης κάποιου ατυχήματος.

Δείτε πως ήταν πριν την ανάρτησή μας και πως είναι μετά από αυτήν (ανάρτηση)

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ

06-4-2021/16:22