ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ…

2023-09-27

ΣΧΟΛΙΑ 3

By Sakis

Έκπληκτοι και με έκδηλη την ανησυχία, οι φίλαθλοι της Αλμωπίας -και όχι μόνο-, παρακολουθούν το ''γαϊτανάκι'' των εξελίξεων που διαδραματίζεται τελευταία για την ιστορική ομάδα και το καμάρι της Αλμωπίας, τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Οι έρπουσες φημολογίες, τα σενάρια και ενίοτε οι ψευδείς ειδήσεις που διασπείρουν κάποιοι, εντείνουν το κλίμα ανησυχίας, καθόσον η επίσημη διοίκηση, όπως έχει υποχρέωση, δεν ενημερώνει υπεύθυνα τον φίλαθλο της Αλμωπίας για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Έτσι λοιπόν μετά τη φυγή προπονητών, παικτών και παραγόντων της ομάδας, άρχισαν τα πάρε-δώσε με την αθλητική δικαιοσύνη, ώσπου χθες κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, η ομάδα της Αλμωπίας αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Για όλα λοιπόν τα παραπάνω, η μόνη ενημέρωση είναι από τα σαϊτ κλπ μέσα ενημέρωσης, όχι όμως και από την υπεύθυνη Διοίκηση, προκειμένου ενημερωθεί ο φίλαθλος της περιοχής, η οποία τηρεί μία στάση ανεξήγητης μυστικοπάθειας.

Δόξα τω θεό, και ιστοσελίδα έχει η ομάδα αλλά και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχουν αποδείξει ότι είναι πάντα στη διάθεση της διοίκησης, προκειμένου ενημερώσουν και δημοσιεύσουν τα όποια δελτία τύπου εκδώσει η Διοίκηση, υπεύθυνα και όχι από διαρροές.

Αυτό άλλωστε είναι και το παράπονο, αλλά και απαίτηση του φίλαθλου κόσμου της Αλμωπίας, οι οποίοι βρίσκονται πάντα κοντά στην ομάδα, αλλά απαιτούν την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τα όσα λαμβάνουν χώρα εντός και εκτός της ομάδας.

27/9/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-09-27 18:26

Μήνυμα: Είπαμε προσφυγή στο διαιτητικό και επιστροφή στην κατηγορία όταν γίνει δεκτή η προσφυγή πάμε να γλιτώσουμε όπως η Καρδίτσα και ο καμπανιακος

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2023-09-28 14:05

Μήνυμα: Συγνώμη όμως δεν έπρεπε να ανακοινωθούν οι ποδοσφαιριστές μέχρι τώρα και γιατι άφησαν να φύγουν παίκτες, απλήρωτους μήπως τους είχε η ομάδα και γιατί δεν τα λένε στον φίλαθλο κόσμο της Αριδαίας μόνο ότι θα κάνει προσφυγές στο διαιτητικό και που είναι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ποιοί είναι και πόσοι???????????

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2023-09-28 14:33

Μήνυμα: Τί επιτροπή είναι αυτή όταν ή ομάδα δικαιώνεται στα δικαστήρια όταν μια ομάδα Ιστορική όπως τού Αλμωπου οι ομάδες πρέπει νά πέφτουν ή να ανεβενουν κατηγορία παίζοντας ποδόσφαιρο η επιτροπή που πήρε τέτοια απόφαση είχε άλλα κίνητρα η απόφαση είναι παράνομη!!!!