ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ''!!-ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΙΛΚΙΣ-ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ…

2023-12-20

Τις έντονες διαμαρτυρίες της εκφράζει με ανακοίνωσή της η ομάδα καλαθοσφαίρισης ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑ για τα όσα τραγελαφικά, όπως αναφέρει- έλαβαν χώρα στις 16/12/2023 στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ στην αναμέτρηση με τον ΑΕΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε

Μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής της Α' ΕKAΣΚΕΜ, ως Διοίκηση που σέβεται τον ίδιο το Σύλλογο, τους αθλητές, τον προπονητή και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, αναγκαζόμαστε να προβούμε σε δημόσια ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Ειδικότερα, το Σάββατο (16-12-2023), η ομάδα μας φιλοξενήθηκε υποδειγματικά από την ομάδα του Αετού Κιλκίς και επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους ανθρώπους του Συλλόγου.

Παρόλα αυτά, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που έφταναν προς εμάς καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, για το τι θα αντικρίσουμε στο παιχνίδι, αφού είναι γνωστό σε όλη την ΕΚΑΣΚΕΜ για τις διαιτησίες που συναντούν όλοι οι φιλοξενούμενοι στα γήπεδα του νομού Κιλκίς, που κλέβουν το ρόλο του πρωταγωνιστή από τους αθλητές.

Πιο συγκεκριμένα:

• Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα το επικίνδυνο αντιαθλητικό φάουλ που έγινε στον αθλητή μας Στρέπκο, όχι απλά δε δόθηκε, αλλά τιμώρησαν τον παίκτη μας με δικό του φάουλ, το οποίο ήταν το 5ο και αποβλήθηκε άδικα.

• Στις καθοριστικές τελευταίες επιθέσεις των γηπεδούχων έκαναν τα «στραβά μάτια» σε ξεκάθαρες περιπτώσεις, όπως με παράβαση της τελικής γραμμής σε τουλάχιστον δύο φάσεις. Φάουλ και διαμαρτυρίες έμειναν ατιμώρητα, με άμεσο κίνδυνο τον τραυματισμό κάποιου αθλητή μας, ενώ για εμάς σφύριζαν την παραμικρή επαφή και κατάφεραν να αποβάλλουν τη μισή ομάδα μας με ανύπαρκτα φάουλ. Έτσι αγωνιστήκαμε στην παράταση με μόλις 5 παίκτες που είχαν απομείνει διαθέσιμοι.

• Το πιο εξοργιστικό απ΄όλα ήταν η συμμετοχή της γραμματείας (σαν άλλοι οπαδοί των γηπεδούχων) στις αποφάσεις των διαιτητών, επηρεάζοντας τους ίδιους σε πολλές περιπτώσεις, να αλλάζουν τις αποφάσεις τους εις βάρος μας πάντα. Και στο φύλλο αγώνα όμως, αναγράφονταν επιπλέον φάουλ, τα οποία δεν ήταν φανερά στον ηλεκτρονικό πίνακα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ! Αποτέλεσμα ήταν να μη γνωρίζουμε τι γίνεται με τα φάουλ και να μοιράζουν βολές στους γηπεδούχους οι «πρωταγωνιστές» του αγώνα.

• Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενημερωθήκαμε την ώρα της ένστασης για τον κομισάριο της αναμέτρησης, ο οποίος δεν ήθελε να αναφέρει το όνομα του, γιατί αποδείχθηκε ο πατέρας ενός εκ των διαιτητών. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση σας! Ως σωματείο δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με τους διαιτητές στο παρελθόν, αλλά τέτοιες «εχθρικές» διαιτησίες και «χειρουργεία» δεν μπορούν να περάσουν στο απυρόβλητο και με την ενεργό συμμετοχή της γραμματείας σε αυτό, πέτυχαν μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος μας.

Ξεκαθαρίζουμε στη διοργανώτρια αρχή, ότι δεν είμαστε ένας απλός κομπάρσος στο πρωτάθλημα, όπως πιθανόν θα θέλανε κάποιοι, αλλά θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μας με κάθε τρόπο, τον ιδρώτα των αθλητών μας που μοχθούν μέσα στο παρκέ και είναι ανεπίτρεπτο να τους στερείτε το δικαίωμα να πάρουν αυτό που αξίζουν.

Διοίκηση ΠΑΟΚ Αλμωπίας 

 20/12/2023