ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ… ΓΥΜΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΠΑΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕI!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-04-30

Μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες από συγκεκριμένο άτομο. Ο δράστης μπουκάρει ανενόχλητος σε μαγαζιά και χωρίς, μάλιστα, να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τα οποία έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο δράστης εισέβαλε σε δύο καταστήματα στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, ενώ χτύπησε ξανά την Πέμπτη και σε κατάστημα στην Πολίχνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης και στις τρεις περιπτώσεις φαίνεται να φοράει τα ίδια ρούχα, μέχρι και το ίδιο καπέλο, και δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του!

«Είμαι σίγουρος ότι η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, αλλά το θέμα κολλάει στη Δικαιοσύνη, καθώς, αφού συλληφθούν, οι δράστες αφήνονται ελεύθεροι μετά από 2-3 μήνες με αναστολή», επισημαίνει ένας ιδιοκτήτης καταστήματος υπόδησης, ο οποίος προσθέτει ότι «πριν ακόμη φύγουμε εμείς από τα δικαστήρια, φεύγουν αυτοί (σ.σ. οι δράστες)».

Πηγή: voria.gr

30/4/2022