ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ!!

2021-03-23

Ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στους Αμπελόκηπους, με δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο μαυροφορεμένους άνδρες και θύμα μια γυναίκα αστυνομικού. Η γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους που την χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές κάτω από το σπίτι της. 

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα περπατούσε στον δρόμο όταν την πλησίασε ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα που φέρεται να τη ρώτησαν εάν είναι γυναίκα αστυνομικού.

 Μόλις απάντησε καταφατικά, εκείνοι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αποβιβάστηκαν από το δίκυκλο και την ξυλοκόπησαν. Στη συνέχεια, οι δράστες εξαφανίστηκαν από την περιοχή, με την αστυνομία να τους αναζητά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αθηνών που αναμένεται να λάβει κατάθεση από τη γυναίκα προκειμένου οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί ακριβώς.

Ο σύζυγος της γυναίκας υπηρετεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, στο τμήμα Απελάσεων και οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν είχε δεχθεί απειλές.

23-3-2021/17:23