ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ... ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!! ΓΙΑΤΙ…(ΒΙΝΤΕΟ)

2023-09-14

ΣΧΟΛΙΑ 4

Ρεπορτάζ By Sakis

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας, αρκετοί αναγνώστες μας, κάτοικοι Αλμωπίας-και όχι μόνο-, ζητούν να μάθουν τις προθέσεις των υποψηφίων Δημάρχων, αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το παραπάνω θέμα.

Οι πολίτες της Αλμωπίας λοιπόν, μάλλον δεν ζητούν, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ απαντήσεις από τους τρεις υποψήφιους Δημάρχους για το τι σκοπεύουν να πράξουν για την πληγή αυτή που προσβάλλει για χρόνια την Αριδαία και την Αλμωπία γενικότερα.

Ένα από τα προβλήματα λοιπόν που απασχολεί την κοινωνία της Αλμωπίας, και που ουδείς δεν τολμά να θέσει το ''δάχτυλο επί των τύπων των ήλων'', προκειμένου βρεθεί λύση, αλλά και το σπουδαιότερο, να μάθει επιτέλους ο φορολογούμενος πολίτης τι ακριβώς συνέβη με το θέμα αυτό είναι και το πολυπαθές για χρόνια  Κολυμβητήριο της Αριδαίας.

Χαμένο κυριολεκτικά μέσα σε ένα μικρό δάσος από δένδρα κλπ βλάστηση, το οποίο εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται αντί ως Κολυμβητήριο, ως χώρος συγκέντρωσης πιθανώς περιθωριακών κλπ παραβατικών  ατόμων, ενώ κάποιοι το χρησιμοποιούν μάλλον και ως υπνωτήριο!! αφού βρήκαμε μέσα, στρώματα, βελέντζες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Το ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ λοιπόν που βρίσκεται πλησίον του ΚΤΕΛ Αριδαίας, όπου εδώ και πολλά χρόνια έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του και ουδείς τολμά να αγγίξει το θέμα αυτό, για να μάθουν επιτέλους οι κάτοικοι της Αλμωπίας τι ακριβώς συνέβη, καθόσον πολλά ακούγονται και λέγονται για το θέμα αυτό!!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα στοιχεία κατάφερε να συλλέξει η ιστοσελίδα μας, το παραπάνω έργο κοστολογήθηκε με έναν αρκετά μεγάλο προϋπολογισμό, ενώ ξεκίνησε το έτος 1996,

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, αν και έγινε η παραλαβή του έργου, αυτό δεν λειτούργησε ποτέ (και πώς να λειτουργήσει άλλωστε αφού είναι ακόμη ημιτελές!!, ενώ το θέμα έχει απασχολήσει και τη δικαιοσύνη, η οποία πριν λίγο καιρό  αθώωσε τους εμπλεκόμενους στο θέμα.

Μήπως κάποτε θα πρέπει να ανοίξει ο φάκελος ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για να πληροφορηθεί ο κόσμος τι ακριβώς συνέβη!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο, σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα το παραπάνω κτήριο, και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια...

14/9/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-09-14 17:05

Μήνυμα: Τώρα αυτό γιατί το δημοσιεύεις ενόψει εκλογών , ενδιαφέρει τον κόσμο της Αλμωπίας αυτό ? εκτίμηση μου , καθόλου δεν τον ενδιαφέρει , μπροστά σ αυτά που καθημερινά αντιμετωπίζει .εξάλλου δεν ανήκει πλέον στον δήμο το οικόπεδο και τα οποια αδικήματα έχουν παραγραφει .Απόδοση ευθυνών πλέον σε κανέναν.Απο εδώ και πέρα οποίος εκλεγεί θα ξεκινήσει από την αρχή, να τακτοποιήσει πρώτα το ιδιοκτησιακό κι έπονται τα λοιπά.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2023-09-14 21:13

Μήνυμα: Ξένος είμαι Μόλις έφτασα στην Αριδαία 'Ακουσα για ένα κολυμβητήριο Λέω να πάρω μαγιό και πετσέτες και να πάω για κολύμπι

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2023-09-15 09:12

Μήνυμα: Ε αφού είσαι ξένος μόλις απλώσεις πετσέτα θα έχεις δωρεάν ένα μαύρο να σου κάνει μασάζ....

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2023-09-15 11:16

Μήνυμα: Κάποιοι εν όψη εκλογών έχουν αναλάβει να προστατεύουν τον υποψήφιο δήμαρχό τους που προφανώς κάτι τους έχει τάξη Επειδή όμως είναι αστοιχείωτοι που στερούνται φαντασίας και πνεύματος θα κάνουν ζημιά τελικά στον υποψήφιό τους