ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

«Αναλαμβάνω πλήρως την πολιτική ευθύνη για τη χθεσινή μου τοποθέτηση και δηλώνω ότι αποσύρομαι από την εκλογική μάχη». Με αυτή την φράση καταλήγει η ανάρτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου ο οποίος προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ με την δήλωσή του σε τηλεοπτική εκπομπή περί επαναφοράς του συντελεστή ασφαλιστικών κρατήσεων των ελεύθερων...

Συνεχίζει τις επισκέψεις της η υποψήφια Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Σαραλιώτου Μαρία σε φορείς κλπ υπηρεσίες και εκδηλώσεις της Πέλλας. Τη φορά αυτή επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 15/5 την δημιουργική έκθεση των μαθητών/τριών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου στο 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας και του Εσπερινού ΕΠΑΛ.

Ο Αντώνης Ξυλουργιδης από την Σκύδρα, μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη και κατάμεστη αίθουσα ,δεσμεύτηκε να μη διαψεύσει ποτέ τις προσδοκίες των πολιτών της Πέλλας.

Συνεχίζει τις περιοδείες της στην Π.Ε Πέλλας η υποψήφια Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Σαραλιώτου Μαρία. Τη φορά αυτή επισκέφθηκε το Αρσένι-Πέλλας, όπου συνομίλησε και άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων.

Το πρωί της 22ας Μαΐου, η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα για να του επιδώσει τον πίνακα με τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών.

Στην τελική ευθεία για το debate των πολιτικών αρχηγών, που θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 το βράδυ, σήμερα Τετάρτη 10/5/2023, στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΕΡΤNEWS, την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3.

Οργώνει κυριολεκτικά την Π.Ε Πέλλας, η νέα υποψήφια Βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ Σαραλιώτου Μαρία, συνεχίζοντας τις επισκέψεις της σε διάφορες περιοχές των τεσσάρων Δήμων της Πέλλας, καθόσον όπως υποστηρίζει, ''Όσο ζω μαθαίνω''. Από τα Γιαννιτσά, στην Έδεσσα, στην Σκύδρα και στην Αριδαία, βρέθηκε το τελευταίο διήμερο, συμμετέχοντας στις διάφορες...

Περατώθηκε πριν λίγο, η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 05/5/2023 στο Δήμο Αλμωπίας, πρωινή σύσκεψη με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων, για την κατανομή των χώρων προεκλογικής προβολής των κομμάτων και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης αυτών.