ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ως υποψήφια για πρώτη φορά θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και δεσμεύομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας. Πάντα κοντά σας, δίπλα στον πολίτη της Πέλλας.

Επειδή στην πόλη της Έδεσσας κάποιοι μετέφεραν την ανυπόστατη «πληροφορία» πως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ υπέδειξε δήθεν σε πολίτες να ψηφίσουν συγκεκριμένο κόμμα, διαβεβαιώνουμε ότι ο Σεβασμιώτατος ουδέποτε υπέδειξε οποιανδήποτε πολιτική παράταξη ή συγκεκριμένο υποψήφιο. Απεναντίας μάλιστα, ευχήθηκε σε όλους τους υποψηφίους που...

Την Κυριακή 25 Μαΐου αναμένεται να στηθεί εκ νέου η κάλπη μετά τον θρίαμβο της ΝΔ την 21η Μαΐου, με διαφορετικό εκλογικό σύστημα και με τον «κίνδυνο» (για την Νέα Δημοκρατία) της εφτακομματικής (ή ακόμα και οκτώ κομμάτων) βουλής που μπορεί να οδηγήσει σε οριακή αυτοδυναμία.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Περιφερειακή Ενότητα, Δήμο, Δημοτική Ενότητα και Εκλογικά διαμερίσματα, πατώντας ΚΛΙΚ, Ε Δ Ω...

Σαρωτική είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Με ενσωματωμένο το 99,56% το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνει το 40,79%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις το 20,07%.