ifonitispellas.gr-Ανέκδοτα

ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Ήταν 3 αδερφές που με προξενιό παντρεύτηκαν και δεν θα βλεπόντουσαν πλέον τακτικά διότι οι γαμπροί ήταν από διάφορα μακρινά μέρη. Αποφάσισαν και δώσανε το λόγο να κρατήσουν την επαφή μεταξύ τους με κάθε τρόπο όσο τακτικά μπορούσαν μιας και ήταν πολύ αγαπημένες και μοίραζαν τα μυστικά τους.

Ο Σέρλοκ Χολμς και το Δόκτωρ Γουάτσον πηγαίνουν για κάμπινγκ. Κατασκηνώνουν στήνοντας τη σκηνή τους κάτω από τα αστέρια και πέφτουν για ύπνο. Κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα, ο Σέρλοκ Χολμς ξυπνάει τον Γουάτσον και τον ρωτάει: «Γουάτσον, κοίτα τα αστέρια και πες μου τι βλέπεις».

Ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι και συζητάει για την καθημερινότητα. Ο άντρας είχε σαν κύρια ασχολία τα αγροτικά και είχε και μερικά ζώα. Καθώς λοιπόν τα λένε με τη γυναίκα του, της πιάνει το στήθ@ς και της λέει:

Ένας μελισσοκόμος φρόντιζε τις μέλισσές του, και κάποια στιγμή πήγε κοντά σε ένα δέντρο να ουρήσει. Ξαφνικά τον τσίμπησε μια μέλισσα στο πέ@ς και πρήστηκε αμέσως. Εκείνος πανικοβλήθηκε κι άρχισε να φωνάζει:

Ένας πολύ πρωτόγονος στους τρόπους τύπος ήθελε να ζευγαρώσει με μία συνάδερφο από τη δουλειά. Του άρεσε πάρα πολύ, αλλά αυτή είχε άντρα και δεν δεχόταν. Μια μέρα, ο τύπος παίρνει την απόφαση και της προτείνει να της δώσει 200 Ευρώ και θα ήταν πολύ σύντομος.

Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια όταν από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου:
- Τι κάνεις εκεί ρε Δημήτρη, θα την κάψεις την τηλεόραση!
- Τι να κάνω ρε γυναίκα; Αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα και δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω...

Σε ένα συνέδριο βρέθηκαν πολλοί γιατροί από διάφορες χώρες και έπιασαν την κουβέντα. Σαν θέμα συζήτησης είχαν τα κατορθώματά τους στον τομέα της Ιατρικής.

Κάποιος αγοράζει πανάκριβο και ολοκαίνουργιο τζιπ. Το βράδυ το παρκάρει κάτω από το σπίτι του. Περνάει πιτσιρικάς, κοιτάει το τζιπ, τού 'ρχεται φαεινή ιδέα, βγάζει σουγιά και πλάι στην ένδειξη 4Χ4 χαράζει στη λαμαρίνα =16!

Ένας ιατροδικαστής καθώς εξέταζε το σώμα του κυρίου Τάσου συνειδητοποίησε ότι είχε μπροστά του το μεγαλύτερο πέ@ς που είχε δει ποτέ! Εφόσον επρόκειτο να αποτεφρωθεί, ο ιατροδικαστής το έκοψε και το πήρε στο σπίτι του γιατί πίστευε ότι ήταν κρίμα να χαθεί κι αυτό. Το πήγε στη γυναίκα του και της είπε:

Έρχεται στην Αθήνα κάποιος από το χωριό του, με σκοπό να τακτοποιήσει κάποιες δουλειές. Συναντάει ένα χωριανό του, που μένει πλέον μόνιμα στην πόλη.
- "Α! Κώστα μου", του λέει "θα έρθεις οπωσδήποτε σπίτι μου στη Γλυφάδα να τα πούμε."
- "Εντάξει. Αν προλάβω να τελειώσω τις δουλειές μου, θα έρθω. αλλά πως;"
- "Ή...

Ένα ζευγάρι ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που περνάει ο άντρας μπροστά από τα ποτά παίρνει ένα ουίσκι και το βάζει στο καλάθι. Το βλέπει η σύζυγος και τον ρωτάει τι πήρε και πόσο κάνει.

Είναι ένας γuφτos πολύ μάγκας και νομίζει κιόλας ότι είναι και πολύ έξυπνος. Έτσι που λέτε μπουκάρει σε ένα σουβλατζίδικο και αφού βλέπει ότι μαγαζί είναι τίγκα γυρνάει θρασύτατα και λέει στους πελάτες: